Kabinok

 
 
 

Glass arra törekszik, hogy eleget tegyen az egyre növekvő keresletnek, és az igényes vevőknek. 
 
 
 

A kerámiagyártás Znojmóban visszanyúlik a 19-ik századba – az európai  kontinens legrébbi gyárába.  Vissza a művészi díszítéseket és formákat kibocsátó üzem helyi szakembergárdája figyelemreméltó  tehetségéig. Röviddel 1920 után, a znojmói szakemberek elsőként Európában  készítettek alagút-kemencében égetett mosdókat, kádakat és mosogatókat. Ma a  JIKA termékek  két csehországi gyárban  - Bechinyében és Znojmóban  készülnek.
 


 

Közép és Délkelet Európa egyik vezető fürdőszoba berendezés gyártója vagyunk. A csúcsminőségű Kolpa san fürdőszoba-berendezések és a Kerrock összetett anyagokra rendkívüli technológiai tulajdonságai miatt vagyunk büszkék.        
A Kolpa d.d. vállalat székhelye Szlovénia déli részén, Metlikán található. Közép-európai elhelyezkedésünk miatt hatékonyan el tudjuk látni értékesítési hálózatunkat, gyorsan véghez tudjuk vinni egyéb piaci tevékenységeinket.       
Exportorientált társaság vagyunk. Termékeink 80%-t az igényes európai piacokon értékesítjük. 

A Méta Hungary Kft. 1996 óta foglalkozik akryl kádak és zuhanykabinok forgalmazásával, és a megvásárolt licence jog alapján a hidro- és levegőmasszázs kádak gépészetének szerelésével.
Kezdetektől több európai gyártó termékeit importáljuk, törekedve vevőink igényeinek teljes körű kielégítésére.
2003-tól saját márkás termékként vezettük be az M-Acryl kádakat. Kádjainkhoz számos kiegészítőt kínálunk, mint előlapok, fejpárnák, kapaszkodók, kádparavánok és csaptelepek.

 
 
 

Élvezze a víz nyújtotta nyugalmat!
Gőzkabinok – Masszázskabinok – Zuhanykabinok – Kádak – Masszázskádak – Masszázsmedencék – Csaptelepek – Szaunák 

Radaway - Elismert márka, kiváló minőség, széles zuhanykabin típus választék. 

Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők, mint radiátorok, világítás, stb. találhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk. 

Fürdözobakultúra mai igényekre szabva
Manapság a fürdőszobában található termékek rendkívül formatervezettek, a RIHO nagy mértékben közreműködik a mai fürdőszobakultúra megteremtésében és nemzetközi vonzerőt kölcsönöz az európai termékeknek. Mind Belgiumban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon az ügyfelek nagy választékban találnak itt kádakat, hidromasszázs rendszereket, gőzkabinokat, fürdőszobabútorokat és zuhanykabinokat.
 Saját a gyártás, a kutatás és a fejlesztés.
A RIHO sikeres saját termékeinek gyártásában és fejlesztésében. Emelett sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a “fürdőszobakultúra” ezen területén. Gyakorlata a termék fejlesztésben arra ösztönözte, hogy az ügyfelek kívánságait kitalálva, új izgalmas termékeket alkosson. 

A Prodraza vállalathoz tartozó Sanplast cég 1983 óta van jelen a szaniter piacon. Mint az első Lengyel gyártó, 1991-ben lépett a zuhanykabin piacra. 1997-ben kádakkal és whirlpool rendszerrel bővítettűk a kínálatunkat, hogy jobban ki tudjuk szolgálni vevőinket. 30 év alatt a kád és a zuhany piac szakértője lettünk. Készek vagyunk fűrdőszobai berendezések széles skáláját ajánlani. A Sanplast praktikus megoldásokat nyújt minden fürdőszobába.