Melegburkolatok

A Tarkett és az EGGER márka garanciát jelent a kiváló minőségű laminált padlóra.​


Mi ezeket a termékeket kínáljuk Önöknek, mert nálunk a minőség az elsődleges szempont!

A laminált padló örök, nagyon sokan választják nap mint nap az otthonukba hiszen könnyen tisztán tarthatóak, tartósak (a jó minőségűek), élethű fa mintázatban is megtalálhatóak, nagy színárnyalat választék. Csak nagyon jó minőségű laminált lapokat vásároljunk és a megfelelő módon, megfelelő rétegrenddel legyenek lerakva, sok bosszúságtól kímélhetjük meg ezzel magunkat.

Hiszen gondoljunk csak bele, hogy milyen bosszantó, ha az éppen bebútorozott, elkészült szobát ki kell pakolni, mert a rossz minőségű laminált padlót fel kell szedni és ki kell cserélni pár hét vagy hónap után. Még bele gondolni is rossz...

Ez nagyon fontos, ebben ne legyen kompromisszum, a minőség mindenek előtt, hiszen ez adja az egész térnek az alsó keretét, az alapját. 
Előnye, hogy mindenki a maga számára választhatja ki, hogy az egyes helyiségekbe milyen kopásállóságú és vastagságú padlót választ, mennyire lesz igénybe véve. Elegáns, meleg otthont alakíthatunk ki ezzel a fajta burkolással.

Ezen felül 2 exclusive újdonságot is kánálunk vásárlóinknak, majdnem 20 féle bambusz parketta és 5 féle luxus vinil lap közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.