Szaniterek


 

Az Alföldi megalakulása óta mindig is magas minőséget képviselt hazánkban. 1992 -től kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát, miután a több mint  260 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb szanitergyárát.

 

A Duravitnak évszázados hagyománya van. Az egész Németországban, Hornbergben kezdődött 1817-ben, amikor Georg Friedrich Horn cserépgyárat épített. Eleinte kizárólag edényeket gyártott.1956-ban fejlődött a termelés, már porcelánt is gyártottak, a termékskála bővítését tartalmazta a szaniter kerámia is.

 


Galassia Spa 1980-ban kezdte meg a gyártást Corchianoban, Olaszországban.
37.000 négyzetméteren 450,000 termék gyártása évente.

 

Glass arra törekszik, hogy eleget tegyen az egyre növekvő keresletnek, és az igényes vevőknek. 
 

1980 óta, a sikertörténet, középpontjában az emberi erőforrások fejlesztése és a kiegyensúlyozott kapcsolat a környezettel áll.

 

Burkolatok és fürdőszoba design, bútorok és fürdőszobai kiegészítők.

 

A Hidra Ceramica 1989-ben kezdte meg a termelést és ma az egyik vezető olasz cégek egyike a szaniterek és fürdőszoba bútorok terén.

 

A kerámiagyártás Znojmóban visszanyúlik a 19-ik századba – az európai  kontinens legrébbi gyárába.  Vissza a művészi díszítéseket és formákat kibocsátó üzem helyi szakembergárdája figyelemreméltó  tehetségéig. Röviddel 1920 után, a znojmói szakemberek elsőként Európában  készítettek alagút-kemencében égetett mosdókat, kádakat és mosogatókat. Ma a  JIKA termékek  két csehországi gyárban  - Bechinyében és Znojmóban  készülnek.

 

A KALDEWEI cég immár negyedik generációja, 1918 óta foglalkozik az acél és a zománc nyersanyagok összekapcsolásával.
Csupán így sikerült megalkotni azt a szokatlan kapcsolatot, mely a KALDEWEI-minőséget és tartósságot garantálja.

 

Közép és Délkelet Európa egyik vezető fürdőszoba berendezés gyártója vagyunk. A csúcsminőségű Kolpa san fürdőszoba-berendezések és a Kerrock összetett anyagokra rendkívüli technológiai tulajdonságai miatt vagyunk büszkék.        
A Kolpa d.d. vállalat székhelye Szlovénia déli részén, Metlikán található. Közép-európai elhelyezkedésünk miatt hatékonyan el tudjuk látni értékesítési hálózatunkat, gyorsan véghez tudjuk vinni egyéb piaci tevékenységeinket.       
Exportorientált társaság vagyunk. Termékeink 80%-t az igényes európai piacokon értékesítjük.

 

A mai portfólió átfogó megoldásokat kínál a teljes fürdőszobába. Laufen kínálatába tartoznak a kerámiák, bútorok,  kádak, kiegészítők, csaptelepek.

 

A Méta Hungary Kft. 1996 óta foglalkozik akryl kádak és zuhanykabinok forgalmazásával, és a megvásárolt licence jog alapján a hidro- és levegőmasszázs kádak gépészetének szerelésével.
Kezdetektől több európai gyártó termékeit importáljuk, törekedve vevőink igényeinek teljes körű kielégítésére.
2003-tól saját márkás termékként vezettük be az M-Acryl kádakat. Kádjainkhoz számos kiegészítőt kínálunk, mint előlapok, fejpárnák, kapaszkodók, kádparavánok és csaptelepek.

 

Az öntött műkő zúzalékból készült termékek lehetőséget adnak speciális formák, egyedi színek és különleges felületek megvalósítására. Az öntött márvány termékek felületét gyakran tévesztik össze az igazi gránittal, mivel a látványa és tapintása megtévesztésig hasonlít a természetes kövekére. További pozitív tulajdonsága, hogy nagyméretű, különleges kiképzésű szaniterek esetében is nagy szilárdsággal bírnak, sőt a kerámiával szemben sokkal ellenállóbb felületük.

 

Marmorin 1985-ben alakult. 1998-ban a mosdó elnyerte a Budma kitüntetést.
Először fürdőszoba mosdó majd konyhai mosogató és zuhanytálca vált termékek a legszigorúbb előírásoknak

 

Élvezze a víz nyújtotta nyugalmat!
Gőzkabinok – Masszázskabinok – Zuhanykabinok – Kádak – Masszázskádak – Masszázsmedencék – Csaptelepek – Szaunák

 

Radaway - Elismert márka, kiváló minőség, széles zuhanykabin típus választék.

 

Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők, mint radiátorok, világítás, stb. találhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk.

 

Fürdözobakultúra mai igényekre szabva
Manapság a fürdőszobában található termékek rendkívül formatervezettek, a RIHO nagy mértékben közreműködik a mai fürdőszobakultúra megteremtésében és nemzetközi vonzerőt kölcsönöz az európai termékeknek. Mind Belgiumban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon az ügyfelek nagy választékban találnak itt kádakat, hidromasszázs rendszereket, gőzkabinokat, fürdőszobabútorokat és zuhanykabinokat.
 Saját a gyártás, a kutatás és a fejlesztés.
A RIHO sikeres saját termékeinek gyártásában és fejlesztésében. Emelett sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a “fürdőszobakultúra” ezen területén. Gyakorlata a termék fejlesztésben arra ösztönözte, hogy az ügyfelek kívánságait kitalálva, új izgalmas termékeket alkosson.

 

A Roca 1917-ben kezdte meg tevékenységét Compañía Roca Radiadores S.A néven. A társaság kizárólag háztartási fűtésre alkalmas, öntöttvas radiátorokat gyártott a Barcelona közelében, Gavà-ban található gyárában. Az új termékek gyors piaci sikere és a cég bővítés iránti szilárd elkötelezettsége miatt azonban kibővítette üzletágait a tevékenységek diverzifikálásának céljával. Ennek eredményeképpen a cég 1925-ben öntöttvas kazánok, majd 1929-ben öntöttvas fürdőkádak gyártásába kezdett. 1936-ban a Roca belépett a porcelán szaniteráru szektorba, 1954-ben pedig megkezdte a csaptelepek gyártását. 1962-ben megnyílt második porcelángyára a Madrid közelében fekvő Alcalá de Henares-ben.