szerelvények

Szakértelem, minőség, ötletek, víziók – 1901 óta
Tökéletes forma és funkció – a Hansgrohe-nél mindig is ez volt és ez is marad a mérték. A fürdőszoba úttörője, Hans Grohe és utódai a maguk idejében, 1901 óta hagyományosan mindig egy lépéssel előrébb jártak. Legyen szó az első kézizuhany (1928) vagy a Raindance (2003) feltalálásáról, amely új zuhanykorszakot nyitott. A cégalapítás után 110 évvel még mindig a fejlesztés a fekete-erdői vállalat fő mozgatórugója. De mindeközben természetesen előtérben áll az Önnek, mint ügyfelünknek nyújtott haszon és élvezet.


 


Minőség, technológia, design és fenntarthatóság.
Négy érték, amely a kivételes élmény létrehozása iránti elkötelezettségünket mutatja. A mércét rendkívül magasra tesszük, hogy minden alkalommal, amikor használ egy GROHE csaptelepet, vagy GROHE zuhanyt, érezze a különbséget.

 
 
  
A MOFÉM márkanév mindenütt a minőséget, a megbízhatóságot, és a professzionalitást jelenti.
Vállalatunk a legmagasabb szintű minőségi követelményeket támasztó nemzetközi piacokon is kiemelt helyet foglal el. 
Cégünket 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója.

 

Az Olasz stílus 1975 óta
Teret adva a fiatalos, modern, és az új dolgoknak. Minőség a lényeges tényező.

 
 

Több mint 40 éves gyártási tapasztalat!
A TRES egy családi vállalkozás, több mint 40 éves tapasztalattal. A leányvállalatok Németországban, Lengyelországban és Portugáliában, a fő gyár 30.000 m2-es, Valliranaban (Barcelonában) található, ahol több mint 3000 csaptelep modell van gyártásban.

A ZUCCHETTI csaptelepek között több design díjnyertes szériát találunk.
A ZUCCHETTI csoportot több, mint 80 éve három mérvadó alapelv vezérli: innováció, design és minőség. A ZUCCHETTI termékek sikerüket az időtállóság, a megbízhatóság mellett a kivételes designnak is köszönhetik.
 
 

A kínálatban egészségügyi rendszerek, csőrendszerek, szerelvények, wc tartályok, falsík alatti wc tartályok, bidék, vízelvezető rendszerek széles választéka található meg. A Geberit termékek innovatívak és tartósak.