Szolgáltatások

Cégünk minden esetben arra törekszik, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa Önnek! Manapság egyre több üzletben tapasztalhatjuk, hogy mennyire elszemélytelenedett az értékesítés. Mi pontosan ennek az ellenkezőjére törekszünk.
Ez a személyes tanácsadáson alapuló, szolgáltatásközpontú értékesítés. Vásárlóink minden telepünkön szakszerű segítséget kapnak építkezésükhöz. Ügyfeleinkkel együtt keressük meg a legoptimálisabb megoldásokat.
Folyamatosan azon vagyunk, hogy az Ön válláról minél több gondot levegyünk!

Anyagszámítás 

Ha tervezője, vagy kivitelezője nem készített kalkulációt, akkor hozza el tervrajzát, és mi ingyenesen kiszámoljuk Önnek, hogy milyen anyagokból, mekkora mennyiséget kell vásárolnia.

Költségkalkuláció

Anyagszámítás után, vagy már az ismert építőanyag szükséglet után elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatát.

Szaktanácsadás

A legújabb műszaki megoldásokkal a gyártó után a kereskedő ismerkedik meg. Tehát mi Önnek a legkorszerűbb megoldásokat tudjuk javasolni. Egy problémára több lehetőséget is fel tudunk vázolni. Így Ön el tudja dönteni, mi az ami a Önnek a legmegfelelőbb.

Szállítás

A nálunk vásárolt anyagokat a megbeszélt időben, a megbeszélt módon házhoz szállítjuk Önnek! Olyan méretű és típusú (darus, szóló,) autóval, ami a legoptimálisabb, és legcélszerűbb.

3D látványtervezés

Segítünk a döntésben! 3 dimenziós látványtervező programunkkal megtervezzük fürdőszobáját, konyháját stb. Így láthatja hogyan fog kinézni burkolata készen.

tárolás

Ha nincs azonnal szüksége a megvásárolt csempére, padlólapra, mi telephelyeinken 60 napig ingyenesen tároljuk azt.